Delägning

Jag har sålt mig. Det är så att brorsan erbjöd sig att köpa rättigheterna till halva bloggen för det oemotståndliga erbjudandet innehavande fyra levergodis-bitar, självklart kunde jag inte säga nej.

Så nu i framtiden så kommer ni kunna skilja på mig och brorsan genom att jag skriver med kursiv stil, bruuussch med vanlig stil. Alltså såhär:

Hej, jag är en 10-årig skithund som heter Nippe..

Hej, jag är en 17-årig cooling som heter Mattias..


//

Nippe, och Mattias såklart.

Kommentarer
Postat av: Sudden

Hallå där, vad pågår? Vem ska jag snacka med? Du Nippe ville ju inte veta av mig när jag hälsade på dig i går så jag får väl rikta mina rader till din broder. " Kan du inte fostra din kompis så han accepterar mig? Det känns så visset att inte kuna snacka med honom"? Du förresten, Moses var rädd för mig i går. Jag morrade så han slank iväg med svansen mellan benen och din farsa trodde att Moses skulle ge mig en omgång. Haha vad jag är bra. Tass från mig. Hälsa Nippe.

2009-05-11 @ 19:48:53
Postat av: Anonym

Hej Nippe. Gissa vem som har varit lös och ledig i midsommar? Jo undertecknad. Skit vad kul och i går fick jag vara lös vid en sjö som heter Nätarn. Nu blir det väl inte på ett tag. Suck. Har du det bra på kusten? Hälsa din broder och alla övriga i familjen. Tass från mig. Min inneboende hälsar också

2009-06-25 @ 21:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0