1-årsdagen

Grattis Lovisa!


I Bet That You Look Good On The Dancefloor





I look good everywhere,



Personlig översättning för husse: Jag ser bra ut överallt.


//

Nippe, som drar en vals.

Skådespeleri

Visst skulle de va skittufft att hyra in en skådespelare för att spela mig? Liksom lura allihopa att jag har gått och blivit människa, med mörk röst dessutom. Ingen fjollig pipig röst á la Jonas Gardell utan mer åt Persbrandt hållet (Obs, varning för känsliga lyssnare)

Eller varför inte med lite rysk accent, i form av John Malkovich. Tänk er "Skit neer dig" istället för "Mr. Son of a bitch i slutet av klippet, klockrent ju.

Hur som helst, tror jag det skulle va skitskoj att lura dem såhär. Bara så ni vet.

//

Nippe, som känner sig lite väl rysk idag.

Buss, inte alltid så enkelt som man tror.

Hej kära bollkastare, idag har jag åkt buss (Ja, ni läste rätt) och därför tänkte jag dra några regler som gäller på bussen.

* Finns det platser där bak, så sätter du dig där istället för där fram. Så är det bara.
* Dock så finns det undantag. Till exempel när man går bak, och det inte finns en ledig plats. Då blir det riktigt pinsamt.
* Man sätter sig alltid där det finns två lediga säten brevid varandra.
* Finns det dock inte två lediga jämte varandra, då sätter man sig med någon annan. Man står inte upp. Dock väljer man att sitta fram innan detta alternativet.
* Finns det trots allt ingen plats kvar, då ställer man sig vid mittutgången ungefär och ser ut som att man ska av snart. Då blir det mindre pinsamt.
* När man ska av så trycker man inte heller på stoppknappen för tidigt, det kan bli pinsamt. Om man vet att det är någon som ska av på samma ställe så kan man ha ett litet "chicken-race", det vill säga den som trycker förlorar. Jag vinner aldrig.
* När man sedan också ska av så kan det bli lite klurigt, ställer man sig upp från sätet för tidigt så kan det bli pinsamt. Men gör man det för sent kan det också bli lite bråttom. Knepigt det där.

OBS! Dessa regler gäller endast i Sverige. OBS!




Ett gäng bussiga hundar.



En busschaufför, en busschaufför, det är en hund med glatt humör.
En busschaufför, en busschauför. det är en hund med glatt humör.

//

Nippe, som känner sig extra bussig idag.

Sälen och syster(samhet?)

Okej, anledningen till att jag inte har skrivit än är att systern (Camme) ännu inte har skickat mig några bilder. Blame her.

Men hursomhelst kör vi en liten update om veckan som har varit, bland annat så har jag fått komma med i ett pokergäng, fast som faktiskt skrivs pokeryäng skulle jag tro(?)

Och ska man lira poker, så måste man ju ha ett riktigt pokerface också såklart, och jag hade gärnat visat er hur jag gör men eftersom jag inte har sminkat mig eller fixat pälsen idag så får ni föreställa er själva. Det enda ni behöver göra är att dra ihop kinderna så mycket ni kan, puta ut lite med läpparna och spärra upp ögonen. För att få ut maximal utdelning av pokerspelandet kan man ibland lägga till ett litet enkelt "Panik?" om någon förlorar eller dylikt. Smart va?

Att notera är också att vårat pokeryäng håller till i en säng. (Gissa varför)

Men nog om pokern, det inlägget var ju egentligen till för att skriva om allt skid, skoter, och vad man nu kan åka på- åkande. Men jag kan ju säga att det var ju mer än en gång jag blev besviken, först köper man inte ens hem ett liftkort och för att strö salt i såren får jag inte ens åka skojter. Och det hör man ju på namnet, det bara måste ju vara kul. Och till råga på allt får jag inte ens sova, nejdå. Jag måste med ut i snön och frysa ****** av mig. 

Det enda som var över förväntan var att det fanns så mycket sängar, och att man fick en lassiebok medföljande i stugan också. Men utan ***** har jag ju ingen värst använding för något utav det ändå så. 

 
En väldigt besviken Nippe, dock i helt fel sammanhang.
Men who cares liksom? Och nej, det är ingen mustasch.
Det är bara min mun. Min ledsna mun.

Men (Tänk er Tony Irving), trots alla besvikelser om upplevelser och sådant så hade jag ganska skoj ändå, Förutom när jag frös, inte fick sova, alla andra åkte skidor eller skojter. Eller åt för delen. Men annars var det kul, ibland fick jag till och med lite uppmärksamhet, och bebisen kastade bollen till mig. Fick pussar och klapp av henne också, hon är väldigt snäll ändå lilla Lovisa, men hon kan verkligen fisa.


//

Nippe, som är glad över att någon äntligen lyssnar på när han säger "skit ner dig"

RSS 2.0